ja!
dit is
het plan

Zelf bouwen
Op Vredeoord in Eindhoven is veel mogelijk. Zelf bouwen, huren en kopen. Van de 300 geplande woningen wordt een deel door toekomstige bewoners zelf gebouwd. Maar in alle gevallen energiezuinig. Deze woningen staan allemaal op drie specifieke bouwvelden van Vredeoord. Dit zijn De Dreef, De Scherf en Het Ovaal.

30 zelfbouwkavels aan De Dreef zijn toegewezen en worden in groepen ontwikkeld. Over De Scherf en Het Ovaal komt later meer duidelijkheid. Sint Trudo maakt hiervoor alternatieve plannen. Maar wie geïnteresseerd is, schrijft zich in voor de nieuwsbrief.

 

Kopen
62 grondgebonden woningen worden verkocht. Alle koopwoningen krijgen extra woonruimte door een uitbouw en dakkapel. De woningen worden gebouwd en verkocht door Hazenberg uit Vught. Nadere informatie zoals prijzen en plattegronden vind je op kopeninvredeoord.nl. Daar kun je ook je belangstelling kenbaar maken of jezelf inschrijven voor meer informatie.

Huren
189 grondgebonde woningen zijn bestemd voor de sociale huur. Betaalbaar wonen dus. Dit zijn 58 2-kamer appartementen aan de Boschdijk en 131 grondgebonden woningen met tuin. Fijne, ruime eengezinswoningen met voldoende slaapkamers in verschillende typen. Duurzaamheid krijgt een belangrijke plek in Vredeoord op het gebied van energieopwekking en milieubewust wonen. Klik hier voor meer informatie.

 

Vredeoord
Vredeoord
Vredeoord
Vredeoord
Vredeoord