Ja
zelf
bouwen

Je eigen kavel, je eigen huis
Zelf een huis bouwen is voor veel mensen een droom. Een droom die voor een aantal van hen misschien wel dichterbij komt op Vredeoord. Sterker, er zijn zelfbouwkavels aan De Dreef toegewezen aan diverse groepen mensen die ook als grotere of kleinere groep zelf hun huizen willen bouwen. In een gezamenlijk clusters die ook onderling een fijne samenhang vertonen dankzij het beeldkwaliteitsplan.

Wat er precies met de overige zelfbouwkavels aan Het Ovaal gaat gebeuren en wanneer is nog niet 100% duidelijk. Maar als je interesse hebt, schrijf je jezelf in en wij houden je op de hoogte.
Wel hebben we nieuws over De Scherf, scroll naar beneden!

Voor het bouwveld De Scherf is een initiatiefgroep opgestart. De Scherf, vanwege de vorm, is het bouwveld 5 links onderin. Onder de naam meer&deel gaat een groep particulieren 40 woningen in CPO vorm ontwerpen en zelf bouwen. De filosofie en plannen van meer&deel sluiten heel goed aan op die van Vredeoord, dus wij geven dit graag een platform.

‘’Op meer&deel is ruimte: ruimte om samen dingen te ondernemen, ruimte voor de natuur, en bovenal: ruimte om te leven. Wij geloven in de kracht van delen, dat creëert een buurt waarin bewoners betrokken zijn bij elkaar en hun omgeving. Daarom gaat meer&deel voorzieningen met elkaar delen, zoals de tuin en bijvoorbeeld een logeerkamer. ‘’

Een buitenkansje? De huidige groep meer&delers zoekt naar pioniers en nieuwe buren die bij het project willen aansluiten. Zie jij Vredeoord wel zitten? En zie jij jezelf ook pionier worden bij meer&deel? Op de website van meer&deel vind je hier meer informatie over.