Ja!
Huren

Vredeoord in Eindhoven wordt een bijzondere buurt. Dat moet voor iedereen bereikbaar zijn. Dat zit in het DNA van Sint Trudo. 189 van de 300 woningen zijn bestemd voor huurders. Sociale huurders wel te verstaan. Schrijf je dus in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. Lees verder op deze website over het DNA van Vredeoord en kom erachter of dit iets voor jou is.

Diverse woningtypen
Er worden verschillende typen huurwoningen ontwikkeld. In veruit de meeste gevallen betreft het grondgebonden woningen met tuin voor gezinnen. Daarnaast komen er 58 2- kamer appartementen. Bekijk de linkjes hieronder de diverse typen.

Woningtype A                        Appartement A
Woningtype B                        Appartement B
Woningtype C
Woningtype D

 

Meedenken over de buurt
Maar, voor een bijzondere buurt zijn er ook bijzondere mogelijkheden. Zoals je elders op deze site kunt lezen, is het de bedoeling dat de belangstellenden op Vredeoord zelf met een aantal zaken aan de slag gaan. Waarmee precies maken ze grotendeels zelf uit maar denk bijvoorbeeld aan gezamenlijk beheer van het openbaar groen, kinderopvang of een energiecoöperatie. Vredeoord wordt een zelfredzame en behulpzame buurt. Sint Trudo helpt de belangstellenden met het vorm geven aan deze plannen. Kandidaten die hier actief aan deelnemen hebben een streepje voor bij de toewijzing van 95 huurwoningen.

Let op! Belangrijk!
Voor geïnteresseerden organiseert Trudo op 8 mei 2019 een informatie avond. Op deze avond vertellen we naast allerlei praktische en technische informatie, ook wat meer over onze visie over de wijk. Tussen 27 mei en 12 juni organiseert Trudo thema avonden waar geïnteresseerden inspiratie kunnen ophalen, kennis kunnen delen en erachter komen wat wonen op Vredeoord betekend.

Wil je hier bij zijn? Meldt je dan aan voor de thema avonden <datum> door een email te sturen naar <mailadres>
Tot slot vragen we geïnteresseerden de volgende zaken in te sturen naar <mailadres> voor 15 juli 2019:

– Verhuurdersverklaring
– Woonhistorie
– Voorkeurswoning/-locatie
– Motivatiebrief
– Inkomensformulier

Trudo checkt deze documenten. Ze zijn leidend; zorg ervoor dat Trudo alle juiste informatie heeft. Later aangeleverde documenten worden niet in behandeling genomen.

Let op: als je samenwonend bent, stuur je van beide huurders alle documenten in.