ja!
dit is
het plan


Op Vredeoord in Eindhoven is veel mogelijk. Zelf bouwen, huren en kopen. Allemaal nieuwbouwwoningen. Super energiezuinig en energielabel A, veiliger en in een prettige leefomgeving. Duurzaamheid krijgt een belangrijke plek ihttps://ja-vredeoord.nl/kopen/n Vredeoord op het gebied van energieopwekking en milieubewust wonen. Klik hier voor meer informatie.

Zelf bouwen
Van de 300 geplande woningen wordt een deel door toekomstige bewoners zelf gebouwd. Maar in alle gevallen energiezuinig. Deze woningen staan allemaal op drie specifieke bouwvelden van Vredeoord. Dit zijn De Dreef, De Scherf en Het Ovaal.

30 zelfbouwkavels aan De Dreef zijn toegewezen en worden in groepen ontwikkeld. Ook voor bouwveld Het Ovaal zijn 4 kavels te koop om in een CPO-project je eigen woning te ontwikkelen. Meer info over de zelfbouw kavels in bouwveld Het Ovaal? klik hier!

 

Klik op de legenda onderdelen om de huur, koop en zelf bouw kavels te bekijken:

  • Zelf bouwen
  • Huren
  • Kopen

Kopen
62 grondgebonden woningen worden verkocht. Alle koopwoningen krijgen extra woonruimte door een uitbouw en dakkapel. De woningen worden gebouwd en verkocht door Hazenberg uit Vught. Nadere informatie vind je op kopeninvredeoord.nl. Daar kun je ook je belangstelling kenbaar maken of jezelf inschrijven voor meer informatie.

Huren
189 woningen zijn bestemd voor de sociale huur. Betaalbaar wonen dus. Dit zijn 58 2-kamer appartementen aan de Boschdijk en 131 grondgebonden woningen met tuin. Fijne, ruime eengezinswoningen met voldoende slaapkamers in verschillende typen. Betaalbare huurwoningen op een aantrekkelijke plek.

 

Vredeoord
Vredeoord
Vredeoord
Vredeoord
Vredeoord