Ja!
kopen

62 woningen gaan in de verkoop. Mooie ruime eengezinswoningen. Huizen om ruim te leven. Met voldoende slaapkamers en bergruimte. Precies wat een gezin nodig heeft. In een buurt die is gemaakt voor ouderwets buiten spelende kinderen. Voor wandelaars en fietsers. Voor spontane ontmoetingen.

Het leven op Vredeoord is relaxed. De opzet van de wijk is gemaakt voor spontane, toevallige ontmoetingen. Je komt elkaar tegen in de gezamenlijke moestuin, bij het overleg over Energiecoöperatie Trudo, onder een boom terwijl de kleintjes in het zand wroeten, bij een verjaardag in de buurtschuur of klassiek bij het rondje met de hond. Het zou zomaar allemaal kunnen want je maakt het zelf uit. Samen met je buurtgenoten. Een start wordt gemaakt tijdens de thema-avonden en alles hierover lees je hier.

Passend bij het DNA van Vredeoord komen er zes verschillende typen koopwoningen. Deze worden ontwikkeld, gebouwd en verkocht door de partner van Sint Trudo op Vredeoord: Hazenberg Bouw. Wie meer wil weten over het kopen van een energiezuinig huis op Vredeoord, verwijzen we graag door naar de site kopeninvredeoord.nl.

Terug naar het plan